Ți-ai pus vreodată întrebarea unde se duc tonele de bannere și mesh-uri publicitare la sfârșitul campaniilor?

Știai că durata de viață a unei campanii publicitare outdoor este în general de câteva săptămâni și sunt generate mii de tone de deșeuri publicitare?

Împreună putem evita emisii de CO2 și reduce deșeurile și poluarea!

Achiziționează sacoșe promoționale responsabile, sociale și solidare pentru evenimente, conferințe și festivaluri! În plus, oferi o nouă șansă lucrătorilor defavorizați din atelierul remesh!

Deoarece atelierul remesh are statut de U.P.A. , orice comandă de produse, poate înlocui 1/2 din taxa pe dizabilitate pe care o plătește către stat orice companie cu peste 50 de angajați.

Sună la 0744.663.357 și plasează o comandă remesh!


remesh este alegerea ideală pentru evenimente și acțiuni ce au în vedere protecția mediului și se înscriu în registrul sustenabilității.  

remesh croiește produse unicat, potrivite pentru conferințe, cadouri de Mărțișor, Paște, Crăciun sau aniversări, pentru onboarding angajaților, pentru parteneri, sau ca premii pentru campanii, social media giveaways și PR.

Produsele trec testul timpului, sunt cusute manual cu mâini pricepute și se potrivesc celor care vor să lase o amprentă redusă mediului înconjurător.