Creează un Impact Pozitiv cu Promoționale Etice și Sustenabile

Cere o ofertă de produse promoționale, iar noi te ajutăm să îți transformi evenimentul sau cadourile în produse sustenabile.​

De ce să alegi remesh?

Avantaje Fiscale – Unitate Protejată Autorizată

Având statut de Unitate Protejată Autorizată, oferim beneficii fiscale pentru compania ta. Plasând o comandă, sprijini Unitatea Protejată Autorizată și redirecționezi jumătate din taxa pe dizabilitate, fără costuri suplimentare.

Varietate de produse

Indiferent de evenimentul sau acțiunea pe care o organizezi, poți alege dintr-o gamă largă de produse sustenabile, care pot personalizate în funcție de nevoile tale: de la genți și truse cosmetice până la accesorii și produse home & deco.

Personalizare Unică

Produsele noastre sunt personalizate în funcție de nevoile tale, oferindu-ți o imagine memorabilă și inovatoare. Logo-ul companiei tale devine o parte integrantă a fiecărui produs, conferindu-i o identitate distinctă.

Sustenabilitate și Incluziune Socială

Colaborând cu noi, te aliniezi cu obiectivele de dezvoltare durabilă și obiectivele ESG, contribuind la un mediu mai sănătos și la sprijinirea persoanelor cu dizabilități care au nevoie de un loc de muncă.

La remesh, transformăm materialele publicitare recuperate în produse promoționale personalizate care îmbină eficiența cu sustenabilitatea și impactul social. Fiecare articol fashion creat este nu doar o modalitate de promovare, ci și o declarație de responsabilitate și incluziune socială. 

Cere o ofertă de produse promoționale
Cere o ofertă de produse promoționale

Solicită o ofertă personalizată și/sau descărcă catalogul nostru completând formularul. Echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta nevoile tale de marketing și pentru a-ți oferi soluții adaptate.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.