Blanc. by remesh – Când sustenabilitatea se împletește cu stilul

Blanc este noua colecție de produse sustenabile, cusute în atelierul remesh de către adulții proveniți din medii defavorizate. Bannerele și mesh-urile de pe clădiri au o durată de viață de câteva săptămâni și, odată cu finalizarea campaniei publicitare, acestea se îndreaptă către un singur drum: groapa de gunoi.

În atelierul remesh, aceste materiale primesc șansa unei noi vieți și sunt transformate în accesorii etice și sustenabile, care pot fi purtate cu mândrie ani de-a rândul. De pe clădire, acestea ajung pe umărul purtătorilor responsabili și le oferă o alternativă la conceptul de fast fashion.

Citește mai multe despre proces.

Cu linia Blanc. redescoperi moda conștientă cu această nouă linie de genți și accesorii, realizate cu meticulozitate din bannere reutilizate, cusute cu designul original în interior, iar în exterior dezvăluind o pânză complet albă.

Colecția Blanc. by remesh este linia premium de produse etice, sustenabile, cusute cu grijă din materiale publicitare (bannere și mesh-uri de pe clădiri), care oferă o alternativă la conceptul de fast fashion.

Blanc. by remesh nu este doar o colecție de produse sustenabile,
ci este o mișcare către o lume mai conștientă și mai frumoasă.

Descoperă moda conștientă cu produsele și accesoriile etice Blanc. by remesh

Fiecare produs Blanc. by remesh achiziționat de pe site te aduce mai aproape de un stil de viață responsabil față de natură și susține procesul de integrare pe piața muncii a adulților proveniți din medii defavorizate pe care îi angajăm în atelierul remesh.

Află mai multe despre programul de integrare pe piața convențională a muncii derulat la Ateliere Fără Frontiere.

Așteptăm cu drag să povestim despre sustenabilitate, dezvoltare durabilă și întregul proces de upcycling al deșeurilor publicitare, așa că scrie-ne la adresa remesh@atelierefarafrontiere.ro pentru a stabili o întâlnire.