refresh

Avem nevoie de mâini dibace

Societatea ECO ATELIERUL SOCIAL SRL, înființată de Asociația Ateliere Fără Frontiere, angajează Confecționer croitorie/ marochinărie, persoană cu experiență în utilizarea mașinii de cusut industriale.

ECO ATELIERUL SOCIAL SRL este o întreprindere înființată de Asociația Ateliere Fără Frontiere, cu statut de unitate protejată autorizată de către Ministerul Muncii, ceea ce înseamnă că minim 30% dintre angajații săi sunt persoane cu dizabilități, iar timpul de lucru cumulat al acestora reprezintă cel puțin 50% din totalul timpului de lucru al tuturor angajaților atelierului.

Atelierul are o dublă misiune – socială și de protecție a mediului, în cadrul atelierului fiind colectate deșeuri publicitare (bannere, mesh-uri), ce sunt transformate în produse și accesorii reutilizabile.

Descrierea postului: confecționarea produselor din portofoliul angajatorului conform specificațiilor primite.

Atribuții principale: efectuează operațiile de confecționare, utilizând mașina de cusut, efectuează operațiile de croire, finisează produsele.

Condițiile de muncă sunt:

  • persoana are un contract de muncă declarat, salariul de 1924 lei net, care poate evoula în funcție de rezultate
  • o masă caldă pe zi
  • decont lunar pentru transport integrat
  • alte beneficii punctuale: bonusuri, cursuri, certificări, costuri reduse la achiziția de produse, donații etc
  • intervenție individualizată în vederea integrării sociale și profesionale, servicii de consiliere motivațională si orientare profesionala, bilanț de competențe, (co)finanțare de formări si calificări profesionale cu diplomă
  • mediere pentru un loc de muncă și monitorizare post-angajare

Contact și informații: Daniela Avram – Consilier Inserție, 0740024613; cariere@atelierefarafrontiere.ro, https://goo.gl/maps/UdQf2Xea27VTxTGq7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *