refresh

Materialele publicitare devin povești despre încredere

Materialele publicitare devin povești despre încredere și sustenabilitate în atelierul remesh

Materialele publicitare joacă un rol esențial în promovarea produselor și serviciilor. La finalul campaniei publicitare, o parte din aceste bannere și mesh-uri ajung la remesh, unde devin povești despre încredere și sustenabilitate. În inima acestui atelier, majoritatea colegilor noștri sunt femei curajoase provenite din medii defavorizate. Printre ele se numără persoane cu dizabilități fizice, mame singure, persoane strămutate din cauza conflictelor armate și victime ale abuzului sau violenței domestice. La remesh, aceste femei își redescoperă puterea de a avea încredere în sine și de a lua decizii sigure pentru ele și familiile lor. Cel mai important, ele învață să fie independente, în ciuda trecutului dificil.

Materialele publicitare devin povești despre încredere
Materialele publicitare devin povești despre încredere

Upcycling-ul: O Nouă Viață pentru Materialele Publicitare

La remesh, deșeurile publicitare primesc o a doua șansă. Datorită procesului de upcycling, bannerele și mesh-urile recuperate de pe clădiri sunt transformate în produse promoționale sustenabile. Astfel, fiecare produs creat reduce deșeurile publicitare și sprijină o comunitate în care solidaritatea și sprijinul reciproc sunt valori fundamentale. Prin upcycling, promovăm un mod de viață sustenabil și responsabil față de mediul înconjurător.

Conferința PRIA WOMEN IN ENVIRONMENT & SUSTAINABILITY

Am prezentat aceste principii în cadrul conferinței PRIA WOMEN IN ENVIRONMENT & SUSTAINABILITY, unde am avut stand remesh. Aceasta a fost prima conferință din România dedicată femeilor care activează în domeniul mediului și sustenabilității. Produsele remesh au fost expuse la eveniment și ne-au oferit ocazia să împărtășim din poveștile și experiențele colegilor noștri. Am subliniat importanța creării unui viitor mai incluziv și sigur pentru om și planetă, prin promovarea produselor promoționale sustenabile.

Atelierul remesh nu este doar un loc de muncă. Este un spațiu sigur unde fiecare persoană angajată și fiecare material publicitar recuperat primesc o nouă șansă. Folosim cât mai mult din cantitatea de materiale recuperate în tot procesul de producție, iar poveștile de încredere și independență ale colegilor noștri sunt dovada vie că schimbarea este posibilă.

Prin aceste eforturi, la remesh demonstrăm că materialele publicitare pot deveni simboluri ale sustenabilității și schimbării pozitive în societate. Dacă dorești să afli mai multe despre procesul nostru de upcycling și produsele promoționale sustenabile, te invităm să citești acest articol.